Hoe vind ik het op mijn nieuwe school?

Deel dit bericht op

De opleiding Travel & Hospitality bevalt me tot nu toe echt geweldig! De omgeving op school is fijn, de klas is superleuk en gezellig, we krijgen leuke opdrachten en de leraren zijn heel erg leuk en niet te streng. Als je van reizen & toerisme houdt, dan is dit echt de perfecte opleiding!

Ik vind dat de vakken nu leuker zijn, omdat alles vakgericht is nu. Dat houdt in dat je bij alle vakken werkt met reizen en toerisme. We leren bijvoorbeeld bij de talen Duits en Spaans allemaal woordjes die te maken hebben met reizen, hotels en toerisme. Ik vind persoonlijk dat de vakken daardoor echt veel leuker worden.

Hoe heb ik periode 1 ervaren?

We begonnen periode 1 met een superleuke introweek, waarbij we verschillende leuke activiteiten deden. We kregen een rondleiding op school, deden leuke spellen om kennis te maken met elkaar en hebben we de binnenstad van Den Bosch beter leren kennen.

Na de introweek maakten we kennis met verschillende vakken, zoals frontoffice, toerisme, vreemde talen en marketing en toen kregen we ook de eerste opdrachten.

Naar mate we steeds meer opdrachten kregen voor verschillende vakken, had ik soms een beetje stress omdat het zo veel lijkt. Maar je wordt in deze opdrachten goed begeleid en stel dat je nog iets lastig of veel vindt, zijn de docenten er altijd voor je. Dat is wel heel erg fijn en dat maakt de stress ook minder.

Wat waren de highlights van mij en mijn klasgenoten deze periode?

De highlight van deze periode is toch echt de GO naar Amsterdam!

We zijn met heel de klas naar Amsterdam gegaan om kennis te maken met de stad. We hebben hier echt een top dag gehad!

We zijn als eerste naar This is Holland geweest. Daar zijn we in een simulatie gegaan waarmee we over heel Nederland vlogen. Daarna zijn we naar de Amsterdam Lookout! geweest. Dat is een hele hoge toren, waarbij je over een groot deel van Amsterdam kunt kijken. Ook kon je boven op de toren schommelen en dan hing je boven de grond dus dat was wel een beetje eng!

Na de Amsterdam Lookout! hadden we wat vrije tijd. Toen heb ik, samen met een aantal klasgenoten, even het mooie centrum van Amsterdam bezocht. Als afsluiting zijn we naar het Youseum geweest. Dit een modern museum waar je allemaal leuke foto’s kunt maken voor bijvoorbeeld je Instagram pagina. Na het programma in het Youseum gingen de meeste mensen naar huis, maar ik en een groepje zijn nog wat gaan eten in een Mexicaans restaurant in the middle of nowhere van Amsterdam. En dat was echt zo’n leuke beleving!

Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid