Hoe "top" wil jij studeren?!

Deel dit bericht op

Met trots kunnen wij zeggen dat wij ook dit jaar weer verkozen zijn tot ‘Top Opleiding’ in de nationale Keuzegids Mbo 2020 met onze opleiding Entertainment & Events. Dit betekent dat wij behoren tot één van de beste opleidingen van Nederland, wat natuurlijk fantastisch is. Bij deze willen wij alle studenten en medewerkers bedanken voor dit prachtige resultaat.

Heb je ook interesse in één van onze opleidingen? Bezoek dan één van de open dagen de komende maanden en laat je informeren, verrassen en overtuigen.

 

We are Cosmo

Top opleiding word je natuurlijk alleen als je een duidelijke visie en missie voor ogen houdt. Cosmo heeft op geheel eigen wijze oog voor de individuele student, betrekken het bedrijfsleven actief bij ons onderwijs en geven zelf het goede voorbeeld. Met hospitality en gastvriendelijkheid als rode draad in al onze opleidingen geloven wij dat onze studenten echt opvallen in het bedrijfsleven.

We are involved

Je gaat naar school in een omgeving waar je gezien wordt, je veilig voelt, jezelf kunt zijn en je optimaal kunt ontwikkelen.

We are a network

Tijdens de opleiding sta je in verbinding met de branche; het bedrijfsleven heeft een actieve rol op onze Academy en jij valt op in het bedrijfsleven.

We are 100% smile

Hospitality zit in ons DNA. Jij valt op door je gastvriendelijkheid in gedrag en uitstraling. Wij creëren connectie en leuke herinneringen.

We are future proof

We zijn niet zomaar een school. Door onze aanpak organiseren wij de stevige basis anders dan andere mbo-opleidingen in Nederland.

Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid