mbo-opleiding entertainment & events biedt zoveel mogelijkheden

Deel dit bericht op

Je kind gaat een mbo-opleiding kiezen. De Cosmo Academy voor entertainment en events lijkt hem wel wat. Maar wát kan hij ermee? “Het is een vraag die op elke open dag van onze school wel een keer terugkomt. Veel ouders denken: je kunt toch niet je leven lang in een entertainmentteam op een vakantiepark werken? Gelukkig biedt deze studie zoveel meer mogelijkheden. Je legt een basis voor banen in vele branches”, verzekert Yvonne Verhoeven, directeur van Cosmo Academy.

Motivatie belangrijke succesfactor

De opleiding spreekt niet alle ouders direct tot de verbeelding. “Ze horen over schoolvakken waarin dansles, sport en spel terugkomen en zien niet hoe hun kind met die vaardigheden een fatsoenlijke boterham kan verdienen. De praktijk wijst gelukkig anders uit. Studenten vinden banen in vele branches. Wij hebben voor die twijfelende ouders dan ook een dringende boodschap: Als je op het mbo terechtkomt, ben je meestal pas 16 jaar. Laat je puber dan alsjeblieft iets doen waarvoor hij gemotiveerd is. Het voorkomt een heleboel studie-ellende.

Grote voordelen van onze opleidingen zijn verder dat we lesgarantie geven, op kleine schaal lesgeven, intensief samenwerken met het bedrijfsleven en werken met docenten uit de praktijk. En zoals gezegd heb je dankzij onze basisvakken niet alleen vakkennis voor entertainment en events, maar ook voldoende kennis om in andere branches aan de slag te kunnen.”

“Bedrijven zijn massaal op zoek naar communicatief vaardige medewerkers die hun gasten en bezoekers een onvergetelijke ervaring kunnen bieden. Dat is precies waar Cosmo-studenten voor worden opgeleid. In een wereld waarin steeds meer is geautomatiseerd en online gebeurt, maakt het contact met een mens het verschil. Je kunnen verplaatsen in een gast of bezoeker is een kwaliteit van werknemers waar veel bedrijven om zitten te springen. We leveren gastvrije, oplossingsgerichte en flexibele medewerkers.”

Lees hier het complete artikel op ad.nl
Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid