Cosmo Academy talenten
Cosmo Academy talenten

Na je vmbo of havo opleiding

Wanneer het einde van je middelbare schoolcarrière nadert dan komt er best veel op je af. Eén van de belangrijkste keuzes die je zult moeten maken is je vervolgstudie. Het maken van een studiekeuze mbo is niet voor iedereen even makkelijk. Je zult jezelf moeten afvragen waar je goed in bent, wat je leuk vindt, in wat voor werkveld je graag werkzaam wilt zijn of welk beroep je wilt uitoefenen.

Ontdek je talent!

Ben jij erg gastvrij, kun je goed samenwerken met anderen en zit entertainen in jouw bloed? Maak dan kennis met mbo-opleidingen van Cosmo. Cosmo biedt mbo-opleidingen aan op zowel niveau 3 als niveau 4 door heel Nederland. Doen wat je leuk vindt en ontdek waar je goed in bent. Je vindt onze academies op de volgende locaties:

Wij stomen jou klaar voor een carrière in de toerisme, entertainment òf vrijetijd branche!

Studeren bij Cosmo lijkt mij leuk!

Welke richtingen kun je op bij Cosmo?

Cosmo is de specialist op het gebied van toerisme, recreatie, leisure en hospitality. Wij leiden mensen op voor alle beroepen waar gastvrijheid belangrijk is.

Van een baan als; host in een hotel tot reisleider en van evenementenorganisator tot receptionist, bij Cosmo ben je aan het juiste adres. In je werk heb je altijd blije mensen (vooral kinderen!) om je heen.

Bij de Travel en Hospitality opleiding ligt de nadruk op reizen. Je kunt na deze opleiding bijvoorbeeld grondsteward(ess), frontoffice-medewerker of reisadviseur worden. Gastvrijheid beperkt zich niet alleen tot de reiswereld, maar wordt ook gevraagd in de zorgsector en in de brede zakelijke dienstverlening. Met je kennis van marketing en sales kan je ook bedrijven van dienst zijn bij bijvoorbeeld, het ontvangen van gasten of het voorbereiden en bedenken van hun reizen en/of evenementen. Zo vergroot jij jouw arbeidskansen.

Waar kom ik terecht na een opleiding bij Cosmo?

Met een opleiding van Cosmo ligt de wereld voor je open. Letterlijk en figuurlijk. Studenten van Cosmo staan bekend om hun gastvrijheid en fijne contact met andere mensen. Onze studenten komen overal terecht, en kunnen overal aan het werk. Dat komt door de brede basis die we met onze opleiding leggen. Na een opleiding bij Cosmo ben jij de professional in jouw branche.

Met een Cosmo diploma ben jij een waardevolle aanwinst voor allerlei bedrijven met intensief klantcontact of wordt doorstuderen op het hbo easy! Want Cosmo biedt méér: Onze studenten leren nauwkeurig te werken, worden experts in klantcontact en leren om goed te presteren onder druk. Dit zijn eigenschappen waar je je hele leven profijt van hebt. En niet alleen jij, ook toekomstige werkgevers staan te springen om mensen die deze vaardigheden beheersen.

Omdat we je bij Cosmo heel breed opleiden, kun je op heel veel verschillende plekken terecht komen. Natuurlijk sluiten onze opleidingen perfect aan bij banen in de evenementen- en vakantiesector. Oud studenten werken bijvoorbeeld als gastvrouw in een hotel, zijn receptionist op een vakantiepark of organiseren eigen evenementen.

Maar na een opleiding van Cosmo kun je nog veel meer! We leren je nauwkeurig werken, goed te presteren onder druk en om goed met mensen om te gaan. Deze vaardigheden zorgen ervoor dat leerlingen van Cosmo ook terecht komen in het onderwijs, op een frontoffice van een hotel, of stomen door naar een hbo-opleiding.

We leiden je niet alleen op voor een vak, maar voor het leven.

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid