Onze entertainers zijn er voor uw gasten

Onze entertainers zijn er voor úw gasten, om úw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen tijdens hun vakantie of dagje uit. Met het grootste gemak wordt er ingespeeld op elke situatie. Iedere individuele gast wordt op een passende manier benaderd voor het realiseren van de ultieme ervaring. En dat is wat onze entertainers het liefste doen en waar ze goed in zijn.

Getrainde entertainers

Cosmo plaatst getrainde entertainment-, recreatiemedewerkers en stagiaires op vakantieparken in zowel Nederland, België als in onze hotels in Spanje. Zij vormen de basis voor een succesvol entertainmentprogramma geschikt voor jong en oud. Het doel van onze entertainers? Een glimlach toveren op het gezicht van iedere gast. Vanuit Cosmo trainen en begeleiden wij onze eigen entertainers. Mede hierdoor hebben wij specialisaties voor iedere discipline in huis.

Cosmo Entertainment teams

Servicepakket entertainment

Het Cosmo servicepakket – ook wel full servicepakket genoemd, omvat al onze activiteiten, services en diensten voor één tarief. Met het servicepakket wordt het mogelijk gemaakt om een uitgebreid entertainmentprogramma samen te stellen. Het pakket bestaat uit een variatie aan uitdagende, leuke, grappige maar vooral ook gezellige activiteiten. Laat de gasten maar komen. Onze entertainers zijn er klaar voor om úw gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Cosmo shows

In 1996 zijn wij op Mallorca gestart met Cosmo. Al snel bij de start met ons eerste zomerseizoen bleek dat wij ons onderscheiden met de inmiddels bekende dans- en theatershows. Zowel de verschillende hotels als gasten waren direct enthousiast. Nu, inmiddels vele jaren later produceren wij nog steeds onze eigen Cosmo shows. Ons aanbod aan shows is in de afgelopen twintig jaar flink uitgebreid. Zo kunnen wij altijd een ruim aanbod aan shows aanbieden passend bij verschillende doelgroepen.

Ik hoop u snel te spreken!

Voor meer informatie over ons full-servicepakket kunt u te allen tijde vrijblijvend contact opnemen met:

Isabelle van Aarle
E-mail: isabelle@wearecosmo.com
Hoofdkantoor: 073 62 49 931
Mobiel: 06-18116127

Of laat hier uw gegevens achter via het contactformulier. Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze partners

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid