Cosmo Academy biedt unieke kennis op zakenreizengebied

Deel dit bericht op

Het Nova College is het enige ROC in Nederland die toerisme studenten opleidt om met een live GDS (Global Distribution System) zoals Amadeus te werken. Studenten binnen de sector Reizen en Vrije tijd, van de niveau 4 mbo-opleiding  Manager Travel & hospitality  (Cosmo Academy) die gekozen hebben voor het keuzedeel ‘zakenreizen’ worden hier intensief in getraind zodat ze dit in de praktijk ook gelijk kunnen toepassen.

Drie uur in de week krijgen Cosmo Academy studenten instructies van hun docent Ludy Stuifbergen.

Amadeus boekingssysteem wordt wereldwijd gebruikt

Amadeus is een boekingssysteem voor alle luchtvaartmaatschappijen wereldwijd en is het meest gebruikte en gevraagde systeem bij de zakenreisbureaus.

Onze Cosmo studenten boeken gecompliceerde tickets, weten vervolgens de beste ticketprijs voor de klant te berekenen, begrijpen de bijbehorende Engelse voorwaarden en kunnen reserveringen/tickets wijzigen en indien nodig annuleren. Natuurlijk boeken ze ook de stoelen voor de klant, de ruimbagage of andere zaken die mee op de vlucht gaan. Denk bijvoorbeeld aan muziekinstrumenten van een orkest! Maar in dit systeem kunt je natuurlijk ook de hotels en autohuur wereldwijd bijboeken.

De reisbranche is volop in beweging

Onze business partners op zakelijk gebied VCK Travel en Otravo (o.a. Vliegtickets.nl) werken o.a. ook met Amadeus!

Op dit moment is er gelukkig weer een hoog aantal vacatures in de reiswereld en daarin wordt gevraagd om IATA kennis (dat hebben onze studenten straks) en het werken met een GDS (dat kunnen onze studenten dus ook vanaf nu).

Deze kennis is een pré als je als student stage wil lopen bij een van de business partners maar is ook zeker een pré als je gaat solliciteren na het behalen van je niveau 4 mbo-opleiding Manager Travel & hospitality verzorgd door de Cosmo Academy in Haarlem. Het behalen van een certificaat van Amadeus geeft dus echt een toegevoegde waarde aan je cv.

Benieuwd of de Travel & Hospitality opleiding iets voor jou is?
Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid