Organiseren kun je leren!

Deel dit bericht op

Binnen de opleiding Entertainment en Events komen diverse soorten evenementen voorbij waarop studenten hun organisatietalent los kunnen laten. Naast creativiteit is ook plannen en budgetteren een belangrijk onderdeel.

Voorbeelden die voorbij komen in de opleiding zijn; organiseren van een informatieavond, een vakantiebeurs en een eigen show.

Tijdens het vak Evenementen organiseren de derdejaars als examenonderdeel een evenement. Manon en Merel bedachten een speurtocht voor het hele gezin door de binnenstad van Woerden.

Vak in beeld, Evenementen

”Hoi iedereen!

Wij zijn Manon Roelevink en Merel Rademakers uit klas 3B van de Cosmo Academy in Den Bosch. Voor het vak Evenementen heb je een examenonderdeel dat je een eigen evenement moet bedenken en uitvoeren voor een zelfgekozen opdrachtgever met externe catering.

Op 15 januari 2022 hebben wij het Wie-Wat-Woerden Stadsspel! evenement gehouden in Woerden. De opdrachtgever was de eigenaresse van een kindvriendelijke horecazaak in Woerden. Dit is tevens Manon haar stageplek.

Het is een ontzettend groot succes geworden. Daarom zijn we al gevraagd om meer van dit soort evenementen te organiseren!

Zo zie je maar wat connecties je allemaal wel niet opleveren!”

Via indebuurt.nl kregen de studenten extra aandacht voor het Wie-Wat-Woerden stadsspel!

Lees hier het volledige artikel op In de buurt

Foto: CS Drone Productions

Cosmo Academy Entertainment en Events ook iets voor jou?

Bij het organiseren van concerten, festivals, open dagen, beurzen en overige evenementen komt veel kijken. Maar daar draai jij je hand niet voor om. Sterker nog, je haalt veel plezier uit het opzetten, uitwerken en meehelpen organiseren van ieder soort evenement in samenwerking met anderen. Want binnen deze sector is goed kunnen samenwerken essentieel. Tijdens de Entertainment & Events opleiding niveau 3 of 4 aan de Cosmo Academy leer jij organiseren als geen ander. We leiden je op tot zelfstandig medewerker of leidinggevende. Ook brengen we je in contact met de bedrijven en experts binnen vrijetijdsbranche en je doet meer dan voldoende praktijkervaring op door middel van interessante stages. Na het behalen van je diploma kan jij aan de slag als echte professional. 

Meer informatie over onze opleidingen
Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid