Cosmo directie in gesprek met businesspartner Michael van Hoorne

Deel dit bericht op

De tweeledigheid van Cosmo, met aan de ene kant het verzorgen van mbo-onderwijs en de andere kant het leveren van full service entertainment, benodigd vaak uitleg van ons. Het vormt een uitdaging maar is tevens de grote toegevoegde waarde van ons totale bedrijf.

Graag nodigen de ‘nieuwe’ Cosmo eigenaren Isabelle van Aarle en Edmond Knapen je uit om bijgaand interview met businesspartner Van Hoorne Entertainment B.V. te bekijken. Met veel passie, vertrouwen en plezier gaan zij het bedrijf verder ontwikkelen, uiteraard met behoud van het bekende Cosmo DNA. Hoe vraag jij je misschien af? Dat vertellen ze aan Michael en aan jou.

Bekijk snel het hele interview!

Wordt vervolgd..

De komende tijd vormen een reeks van gesprekken het ‘podium’ voor de nieuwe directie van Cosmo, om hier meer duidelijkheid op te geven.

In dit eerste gesprek vormen de uitdagingen en de manier waarop Cosmo deze tegemoet ziet de basis. Samenwerken en in gesprek blijven met de branche vinden wij belangrijk om innovatief te kunnen zijn binnen onze beide bedrijven.

Samen met directeur Michael van Hoorne wordt er gesproken over de ontwikkelingen in het onderwijs en hoe het bedrijfsleven hier een rol in speelt. Hoe Cosmo onder andere, met één voet in de praktijk, jong talent verder ontwikkelt. Ook bespreken we de verschuivingen in het “toeristisch entertainment”.

Door entertainment en gastvrijheid in te zetten als middel, willen we zo veel mogelijk jongeren inspireren voor dit fantastische vak. 

Ons volgende gesprek zal met Sandy Troost - van Oeveren zijn (Directeur Camping Julianahoeve en de Zwinhoeve)! Blijf ons dus volgen.

Entertainment en Performance unieke opleiding "powered by" van Hoorne Entertainment

NIEUW! Cosmo Academy biedt de mbo-opleiding Entertainment en Performance (mbo-niveau 3/4), in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, aan het Koning Willem 1 College Den Bosch. Wij zoeken jonge talenten die komend schooljaar willen starten in dit opleidingstraject. Bezoek onze open dag op woensdag 1 februari 2023.

Vanaf 1 september 2023 kun jij  starten met deze opleiding tot Zelfstandig medewerker Entertainment & Performance of Leidinggevende Entertainment & Performance

 

 

Meer informatie over deze opleiding
Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid