Informatie voor decanen

Cosmo heeft in samenwerking met ROC’s, verspreid over heel Nederland, MBO-3 en 4 academy’s (BOL) in de richting van Toerisme, Leisure, Hospitality en Entertainment.

Meer informatie over onze opleidingen

Wij leiden jonge mensen heel breed op in gastvriendelijkheid. Hierdoor zijn onze afgestudeerden een waardevolle aanwinst voor allerlei bedrijven met intensief klantcontact óf wordt doorstuderen op het hbo makkelijker! Onze intensieve samenwerking met het bedrijfsleven en oog voor het individu maakt dat ons praktijkgerichte onderwijs onderscheidend is en onze studenten opvallen.

Cosmo AcademyHaarlem, Den Bosch, HeerenveenZelfstandig medewerker Entertainment & Eventsniveau 3
Leidinggevende Entertainment & Eventsniveau 4
Cosmo AcademyHaarlem, Den BoschManager / Leidinggevende Travel & & Hopitalityniveau 4

 

Kennismaken met Cosmo kan op verschillende manieren

Arbeidsperspectief

Bedrijven zijn massaal op zoek naar communicatief vaardige medewerkers die hun gasten en bezoekers een onvergetelijke ervaring kunnen bieden. Dat is precies waar Cosmo-studenten voor worden opgeleid. In een wereld waarin steeds meer is geautomatiseerd en online gebeurt, maakt het contact met een mens het verschil. Je kunnen verplaatsen in een gast of bezoeker is een kwaliteit van werknemers waar veel bedrijven om zitten te springen. We leveren gastvrije, oplossingsgerichte en flexibele medewerkers.

Wij leiden op voor banen van de toekomst

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid