Cosmo Academy talenten
Cosmo Academy talenten

Informatie voor decanen

Cosmo heeft in samenwerking met ROC’s, verspreid over heel Nederland, MBO-3 en 4 academy’s (BOL) in de richting van Toerisme, Leisure, Hospitality en Entertainment.

Meer informatie over onze opleidingen

Wij leiden jonge mensen heel breed op in gastvriendelijkheid. Hierdoor zijn onze afgestudeerden een waardevolle aanwinst voor allerlei bedrijven met intensief klantcontact óf wordt doorstuderen op het hbo makkelijker! Onze intensieve samenwerking met het bedrijfsleven en oog voor het individu maakt dat ons praktijkgerichte onderwijs onderscheidend is en onze studenten opvallen.

Zelfstandig medewerker  of Leidinggevende Entertainment en Performance niveau 3 / 4 Unieke samenwerking met Van Hoorne Entertainment, uitsluitend aangeboden in Den Bosch
Zelfstandig medewerker Entertainment & Events niveau 3 Haarlem, Den Bosch, Heerenveen
Leidinggevende Entertainment & Events niveau 4 Haarlem, Den Bosch, Heerenveen
Manager / Leidinggevende Travel & Hospitality niveau 4 Haarlem, Den Bosch

 

Kennismaken met Cosmo kan op verschillende manieren

Ons vakgebied is breed, en niet snel voor de hand liggend voor jonge studiekiezers. Cosmo kent verschillende mogelijkheden om jongeren in het vmbo kennis te laten maken met deze branche waarin het werk veelzijdig en dynamisch is. Denk aan een interactieve workshop, voorlichting of zelfs een geheel verzorgde sportdag op 1 van de vakantieparken waar wij mee samenwerken! Mocht je als docent interesse hebben in een nader kennismaken of willen informeren naar de mogelijkheden om jullie recreatielessen goed in te richten, mail ons dan info@wearecosmo.nl.

Studenten in het 3e of 4e jaar van hun opleiding zijn van harte welkom om bij ons op de Cosmo Academy kennis te maken.

Open dagen

Arbeidsperspectief

Bedrijven zijn massaal op zoek naar communicatief vaardige medewerkers die hun gasten en bezoekers een onvergetelijke ervaring kunnen bieden. Dat is precies waar Cosmo-studenten voor worden opgeleid. In een wereld waarin steeds meer is geautomatiseerd en online gebeurt, maakt het contact met een mens het verschil. Je kunnen verplaatsen in een gast of bezoeker is een kwaliteit van werknemers waar veel bedrijven om zitten te springen. We leveren gastvrije, oplossingsgerichte en flexibele medewerkers.

Wij leiden op voor banen van de toekomst

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid