Kom studeren aan de Van Hoorne Academy Show & Entertainment in Rotterdam

Studeren aan de Van Hoorne Academy Show en Entertainment in Rotterdam? Dan ben jij zeker van een leuke tijd in deze gave stad! Met maar liefst meer dan 600.000 inwoners is Rotterdam de één na grootste stad van Nederland. 

Wil jij studeren in Rotterdam? Schrijf je hier in voor de Van Hoorne Academy show en entertainment

In Rotterdam is er altijd wel iets te beleven

Rotterdam beschikt over de grootste haven van Europa, en staat op nummer drie van de wereld. Daarnaast heeft de stad een prachtige skyline, geweldig om even een kijkje te nemen en uit te waaien aan de Maas. In Rotterdam is er altijd wel iets te doen. De stad heeft maar liefst 454 cafés, 16 museums, 6 bioscopen en 15 theaters. Tevens kun je in de zomerdag ook een bezoek brengen aan Hoek van Holland, om daar te genieten van het weer en een duik te nemen in de Noordzee. Alle bezienswaardigheden zijn goed bereikbaar, het openbaar vervoer in Rotterdam is namelijk zeer goed geregeld. Zo dus ook ROC Zadkine, deze school is bereikbaar met de sneltram, trein, metro en bus. Goed om te weten is dat Rotterdam beschikt over 15 hogescholen, genoeg keus dus om verder te studeren aan het hbo nadat je de Van Hoorne Academy Show en Entertainment hebt afgerond. 

Meer weten over deze opleiding

De Van Hoorne Academy Show en Entertainment in Rotterdam

In Rotterdam vind je de Van Hoorne Academy Show & Entertainment (mbo-niveau 4) aan het Zadkine Travel & Leisure College.

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid