Hospitality volgens Cosmo

Hospitality zit in ons DNA. Onze mensen vallen op door hun gastvrijheid in gedrag en uitstraling. Wij maken aandacht persoonlijk. Zo creëren we connectie, groei en leuke herinneringen.

Met jouw gastvrijheid maak jij het verschil. Het blij maken van anderen maakt jezelf gelukkig. Door jouw gastvrijheid beteken je veel voor een ander. Je krijgt er heel wat positieve energie, waardering en de gunfactor voor terug.

Wij zijn gastvrij voor iedereen: voor onze studenten, opdrachtgevers, samenwerkingspartners en collega’s. Hierdoor creëren we een onbezorgde en leuke studietijd, vakantie, samenwerking en baan.

Gastvrijheid is de rode draad in ons onderwijs, verankert in de organisatie en de succesfactor in contact met ons netwerk. Gastvrijheid begint intern. Wij geven het goede voorbeeld en inspireren zo anderen om ook gastvrij te zijn.

Wij zoeken steeds naar mogelijkheden om de verwachtingen te blijven overtreffen. Of we nu studenten, docenten of medewerkers zijn; wij blijven scherp op onze gastvrijheid.

Onze partners

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid