Cosmo helpt u verder

Cosmo plaatst getrainde entertainers, hospitality professionals en stagiairs op vakantieparken en hotels in zowel binnen- als buitenland. Zij vormen de basis voor een succesvol entertainmentprogramma geschikt voor jong en oud. Het doel van onze medewerkers? Een glimlach toveren op het gezicht van iedere gast.

Of het nu een eenmalige klus betreft, een tijdelijke baan of iemand vast, onze medewerkers hebben allemaal één ding gemeen: zij weten als geen ander hoe ze het iedere individuele gast naar de zin kunnen maken. Vanuit Cosmo trainen en begeleiden wij onze eigen medewerkers. Dit betekent dat onze medewerkers weten waar gastvrijheid voor staat en zij dit ook uit kunnen dragen naar buiten toe. Maar dat niet alleen, iemand van Cosmo staat gegarandeerd met een glimlach uw gasten te woord en zet van nature al dat stapje extra.

Wil je meewerken aan de ontwikkeling van jong talent en tegelijk je eigen organisatie laten bloeien? Bespreek dan samen met ons de mogelijkheden van het inzetten van stagiairs, entertainers of hospitality professionals binnen jouw bedrijf.

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact opnemen met ons per mail entertainment@wearecosmo.nl.

Dat is er één van Cosmo

Als gerenommeerde opleider – sinds 2011 jaarlijks uitgeroepen tot mbo-topopleiding – weten we hoe wij het beste uit iedere individuele student kunnen halen. De rode draad in alle onze opleidingen is “gastvriendelijkheid”. Onze studenten maken wekelijks kennis met bedrijven. Cosmo studenten en medewerkers zijn gemotiveerd om het verschil te maken voor iedere gast. En dat zult u zeker merken: dat is er één van Cosmo. Die maakt het verschil.

Met ruim vijfentwintig jaar ervaring kunnen wij zeggen dat Cosmo een solide partner is. Partnerschap en samenwerking is waar het wat ons betreft om draait. Samen kunnen we het verschil maken.

Meer weten over Cosmo diensten?

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid