Entertainment op afstand; Cosmo heeft de oplossing en de mensen

Deel dit bericht op

In deze tijd waarin je als ondernemer in het toerisme en de leisurebranche al voldoende moet regelen, is het goed te weten dat Cosmo zich in de afgelopen twee maanden volledig gespecialiseerd heeft in het hoe en wat rondom het bieden van entertainment binnen de anderhalve meter afstand protocollen.

Entertainment 2.0
Elk concept van ons zorgt voor een glimlach bij uw gasten. Heeft u nog niet nagedacht of u entertainment zou willen en kunnen bieden?  Wij geven u nu de redenen om dit wel te doen:

  • Zoals u weet is een vakantie herinneringen creëren voor uw gasten en deze blijven veel langer hangen wanneer u uw gasten een ware beleving meegeeft Deze positieve ervaring zorgt voor een volgend verblijf 
  • Onze teams zijn vooraf volledig getraind op de do’s en don’ts in relatie tot Covid19 en worden wekelijks up to date gebracht van alle richtlijnen.
  • Wij ook nog stagiaires kunnen plaatsen voor deze zomer.
  • De activiteiten zijn nog steeds gericht op het menselijk contact maar dan op gepaste afstand en indien gewenst op inschrijving voor de gasten (tijdslot).
  • Wij ontzorgen u volledig in uw recreatieprogramma; van concept tot personeel en de bijbehorende administratie. 

U heeft goed personeel en wij regelen de rest. Cosmo levert professionals die breed inzetbaar zijn. Al sinds 2005 zijn we actief op de Nederlandse recreatiemarkt en inmiddels behoren wij tot de grootste en beste uitleenorganisaties op het gebied van recreatief entertainment.

Hospitality starts with us!
Overtuigd? En bent u nieuwsgierig hoe wij u werk uit handen kunnen nemen in deze hectische tijden? Stuur een mail naar isabelle@wearecosmo.com met daarin uw naam en telefoonnummer. Dan neemt zij z.s.m. contact op voor een aantrekkelijk advies op maat.

Benieuwd naar hoe Cosmo uw dienstverlening kan optimaliseren?
Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid