Vakantie bij je thuis brengen, juist nu

Deel dit bericht op

Live animatie via Facebook, Instagram of YouTube-kanaal, in deze tijd wordt er veel creativiteit gevraagd van alle entertainmentteams op de vakantieparken, campings en hotels. Weinig gasten maar wel vertier. Niet op vakantie maar wel van entertainment genieten. Het kan!

Cosmo praktijktrainers kruipen in de huid van Beau en Bloem

De afgelopen periode hebben we bij onze businesspartners zo veel gave initiatieven gezien om van groot tot klein vermaak te bieden thuis. Dansen. Knutselen. Ochtendgymnastiek. En zelfs meeleef-theater. Het kan allemaal, ook in deze tijd waarin we afstand tot elkaar moeten houden. 

Hierbij enkele voorbeelden:

  • Hannah’s liveparty op Facebook van de Sprookjescamping en daarnaast veel vlogs en digitale opdrachten voor de kinderen.
  • Camping de Heldense Bossen creëerde een digitaal recreatieprogramma te bekijken via Facebook waar dagelijks nieuwe filmpjes te zien waren, dansen, Bingo, buitensport, spannende spellen, voorlezen, knutselen voor moederdag, doe-activiteiten zoals een hut bouwen, versier je skelter en fiets op Koningsdag etc. Eigenlijk klinkt het als normaal, maar dan alles online.
  • EuroParcs maakt het gezellig voor de vertrouwde gasten met kleine kinderen door live via Facebook kinderanimatie aan te bieden. Dat houdt in: eerst kijken met twinkelende ogen op de computer, laptop of iPad van je ouders, dan voorzichtig het zelf proberen en vervolgens helemaal los gaan met Beau & Bloem. Onze eigen enthousiaste Cosmo praktijktrainers Afke en Jeffrey kruipen moeiteloos in de huid van deze kindervriendjes en zo zorgen we er samen er voor dat de kinderen in vakantietijd thuis bij hun familie zijn en de EuroParcs-familie hebben voor het nodige vermaak!
  • Het Cosmo entertainmentteam zorgt ook voor online vertier via Instagram voor zowel studenten van de Cosmo Academy als alle trouwe volgers die voor ons werken of hebben gewerkt. Ze hebben diverse livestreams georganiseerd met knutselen, schminken, dansen. Ook TikTok is veelvuldig in gebruik genomen met een gave dans- en hand challenges.

Nieuwe stappenplan

Met de nieuw aangekondigde maatregelen van ons kabinet,  gaan we een bijzonder vakantieseizoen tegemoet deze zomer in Nederland, maar ook in de rest van Europa. De “anderhalf meter” samenleving biedt ook kansen en met alle creativiteit van de mensen werkzaam in de branche gaat het hoe dan ook goed komen. Samen maken we er het beste van om toch dat vakantiegevoel te optimaliseren.

Heel veel succes allemaal en geniet!

Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid