Per 1 januari 2020 is Cosmo Spanje onderdeel van Acttiv.

Deel dit bericht op

Maar wie en wat is Acttiv nou eigenlijk? Acttiv biedt entertainmentdiensten in Spanje. Meer dan 250 hotels en campings op de Canarische Eilanden, Balearen en het Spaanse vasteland vertrouwen jaarlijks op hun expertise en enthousiaste entertainmentteams. Ze geven jonge Europeanen de kans om carrière te maken in entertainment en stellen teams samen die in staat zijn om innovatieve vakantieprogramma’s te organiseren en uit te voeren. Ze proberen zo goed mogelijk in te spelen op de vakantiegangers zodat zij veel plezier hebben. Acttiv gelooft er dan ook in dat plezier onvergetelijke vakanties maakt.  

Cosmo focust op opleiden

Binnen alle Cosmo afdelingen zit de kracht in trainen, opleiden en begeleiden. Daar willen we ons steeds meer op kunnen focussen. We hebben dan ook de bewuste keuze gemaakt om niet per se zelf actief te moeten zijn in de branche. Aan de andere kant willen we het contact met de branche niet verliezen waardoor we nu verschillende businesspartners, experts binnen hun branche, nauw aan ons verbinden. Nu Acttiv de hele operatie in Spanje overneemt, kunnen wij ons nóg beter focussen op de opleidingskracht van Cosmo. 

Ieder in zijn kracht, samen beter

Een professionele opleidingspartner is ook precies waar Acttiv behoefte aan heeft. Bij de start van dit jaar zijn zij een officiële businesspartner van Cosmo Opleidingen geworden. Daarnaast telt dat één groot bedrijf logischerwijs sterker staat op de hotelentertainmentmarkt in concurrentie met anderen. Door het grotere volume kunnen ze ook betere voorwaarden voor de entertainers bedingen. Dat heeft weer een positief effect op de werving van entertainers. En met voldoende goede entertainers gaat de kwaliteit van de dienstverlening omhoog. Acttiv stelt komend jaar 60 stageplaatsen beschikbaar voor onze studenten. Zo krijgen onze studenten ook de kans om actuele praktijkervaring op te doen in het grootste Europese bedrijf in de toeristische entertainment branche.  

Voor meer informatie klik hier
Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid