Cosmo organiseert meet en greet met musicalster Tessa Sunniva van Tol

Deel dit bericht op

Studenten van Cosmo Academy #Haarlem en @zadkine_vanhoorneacademy zijn in gesprek gegaan met musicalster Tessa Sunniva van Tol / @tessasunnivavantol. Tessa is bekend van The Little Mermaid, Anastasia en momenteel te zien in het televisieprogramma Op zoek naar Maria. ????????

Ben jij ook musicalliefhebber en student bij Cosmo? Hierbij de link naar het gesprek met Tessa;

Stay or Go in aangepaste vorm

De afgelopen weken stond het thema ‘show’ centraal voor de studenten van Cosmo. Onder andere het opvoeren van hun eigen show maar ook aandacht voor het theatervak in al zijn facetten.
In een corona-vrije wereld is een bezoek aan een theatervoorstelling zeker onderdeel van ons Stay or Go praktijkprogramma, maar helaas zorgt de huidige situatie voor vele aanpassingen en was een musicalbezoek uitgesloten.

In Haarlem hebben ze naar alternatieven gezocht en vonden zij musicalster Tessa Sunniva van Tol (onder andere bekend van de hoofdrol in Anastasia en het televisieprogramma Op Zoek Naar Maria) bereid om een uur lang vragen van de studenten te beantwoorden.
Een 40 tal studenten, vanuit alle locaties, logden afgelopen vrijdag in om Tessa haar kennis en ervaringen uit het vak te horen delen. Hoe haar carrière begon, hoe zij de Covid19-periode heeft beleefd en hoe het is om nu live op televisie auditie te doen. Er waren ook technische vragen; hoe je het beste kunt belten, of hoe je snel je teksten kunt leren en ook hoe het is om in het buitenland in een productie te staan. Dan vliegt dat uur voorbij maar gelukkig heeft iedereen zijn of haar vraag weten te stellen.

En dat het waardevol is geweest bewijst de mail die de docent na afloop ontving van een van de studenten:

“Ik heb enorm zitten genieten en heb hier al heel de week naar uitgekeken. Ondanks dat er dit jaar veel dingen niet door konden gaan in de opleiding door corona, was dit nog wel supergaaf om te zien voordat we straks op stage gaan. Hartelijk dank hiervoor!!”

Website Tessa Sunniva van Tol

Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid