Cosmo schooljaar start met nieuwe businesspartner Van der Valk

Deel dit bericht op

Recent is Cosmo de samenwerking aangegaan met  Van der Valk Diensten Centrum. Samen met deze nieuwe partner bieden wij studenten de kans om in binnen- en buitenland een stageplaats te bemachtigen in één van de 69  hotels van Van der Valk. Het betreft een stageplaats bij front office of meeting & events. Dit voor onze studenten aan het Nova College te Haarlem (Manager Business Travel niveau 4) en onze studenten aan de TUI Hospitality Academy in ’s-Hertogenbosch (Leidinggevende Travel & Hospitality, niveau 4).

Jolanda de Graaff, (Recruitment Manager Trainees Van der Valk Diensten Centrum-69 hotels wereldwijd) geeft aan; “Wij willen in deze intensieve samenwerking met Cosmo enthousiaste studenten veelzijdige en leuke stageplaatsen bieden binnen onze mooie hotels in het binnen-  en buitenland. Met de professionele, informele en praktijkgerichte benadering van Cosmo zijn wij ervan overtuigd onze gezamenlijke ambities waar te kunnen maken”.

In Nederland biedt Cosmo mbo-opleidingen in de leisure, travel en hospitality richting. Ervaring leert dat hospitality skills het best worden ontwikkeld door ervaring in de praktijk. Cosmo werkt daarom al jaren samen met diverse vrijetijd experts uit het bedrijfsleven, zodat theorie en praktijk perfect op elkaar aansluiten!

Van der Valk wordt nauw betrokken bij de opleiding

Anouk Starrenburg, (Opleidingsmanager Cosmo Academy Haarlem) vult aan; “Onze businesspartners denken mee over de vak inhoud van onze opleiding en dit zorgt voor continue innovatie van ons onderwijs. Zo worden de studenten optimaal voorbereid op hun stage”. Starrenburg vervolgt; “Bij Cosmo maken onze studenten veel praktijkuren door 2 stages maar ook in ons Stay or Go programma. In dit wekelijkse programma krijgen onze studenten een unieke dag bij of door branche gerelateerde bedrijven verzorgd”.

Meer informatie over de opleiding Manager Business Travel in Haarlem, klik hier

Gunstig arbeidsperspectief hospitality branche

“Een vak leren in de hospitality branche vraagt om een sterke persoonlijke ontwikkeling en het leren van communicatieve en sociale skills. “Gastvriendelijkheid” staat centraal binnen onze opleiding en dit doen we op een unieke manier. Wij vormen ze tot jonge professionals die assertiviteit met een glimlach weten te combineren! De opleiding biedt zo een uitgebreid profiel op de banenmarkt voor mbo-ers. Juist in deze tijd zijn Cosmo studenten zeer gewild in het bedrijfsleven. Daarnaast focussen steeds meer bedrijven zich op een positieve klantervaring. Er zijn dus meer dan genoeg banen waar onze studenten tot hun recht komen”, aldus Isabelle van Aarle, directeur Business Development Cosmo. 

Van der Valk kunnen we toevoegen in de rij aan gerenommeerde businesspartners o.a.; Roompot, De Kennemer Duincampings, Europarcs, Ardoer, Libema, Acctiv, Tribes, Van Hoorne Entertainment, TUI, ATPI, VCK Travel, Otravo, CWT.

Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid