Cosmo beste mbo-opleiding van Nederland in de categorie ‘Dienstverlening in toerisme

Deel dit bericht op

Cosmo valt als mbo-opleider wederom in de prijzen en mag zich weer een jaar langer ‘Topopleiding’ in de nationale Keuzegids mbo 2022 noemen. Dit betekent dat wij behoren tot de beste mbo-opleidingen van Nederland, wat natuurlijk fantastisch is. Bedankt studenten voor het vertrouwen en medewerkers voor jullie grenzeloze inzet en passie wat voor dit prachtige resultaat zorgt!

Benieuwd hoe o.a. Cosmo Academy team Haarlem zo succesvol kan zijn? Opleidingsmanager Martine Jongenburger legt het ons uit.

Het Cosmo geheim achter een ‘Topopleiding’

De Cosmo Academy is verkozen tot ‘Topopleiding‘ van Nederland in de categorie ‘Dienstverlening in toerisme’. (bron Keuzegids mbo 2022). Een resultaat waar wij erg trots op zijn. Al meer dan 10 jaar verzorgen wij in Haarlem aan het Nova College (beste ROC van de Randstad) de beste mbo-opleiding Leisure en Hospitality, door ons Entertainment en Events niveau 3 en 4 genoemd en sinds 2 jaar ook leidinggevende Travel en Hospitality niveau 4.

Martine; wat is het geheim achter jullie Topopleiding label?  “Cosmo Academy is een kleinschalige school. Onze frontoffice medewerker en docenten kennen iedere student persoonlijk. Het docententeam en de coaches worden ook enorm gewaardeerd door onze studenten. Zij komen veelal uit de praktijk, dus nemen die kennis ook mee in het onderwijs, en werken elke dag met zoveel passie: dat merkt de student dan ook echt! De student voelt zich door ons gezien. In de coachles wordt gewerkt aan persoonlijke doelen waardoor studenten groeien in de 3 jaar die ze bij ons op de Academy zijn. Dat is wat we als eerste terugkrijgen van onze studenten.”

Meer informatie over de Cosmo Academy opleidingen

Ook nu is de kans op werk groot!

Cosmo Academy is uniek in haar manier van persoonlijke maar ook zeer praktijkgerichte manier van onderwijs geven. Het type student welke voor Cosmo kiest heeft dit namelijk gedaan vanwege de inhoud en de breedte van de opleiding. Maar ook vanwege de goede sfeer op school en ons unieke Stay or Go programma in samenwerking met het bedrijfsleven. Bij Cosmo leer je vaardigheden waar je de rest van je leven en in veel banen voordeel aan hebt. De omgang met verschillende type mensen, het servicegericht en gastvriendelijk werken zijn waardevolle skills. Mensen willen in hun vrije tijd altijd iets leuks doen. Of ze nu in Nederland of in het buitenland op vakantie gaan; dát ze gaan is zeker. Er is dus altijd werk in deze branche.

Gastvrijheid beperkt zich niet alleen tot de reis- en vrije tijd branche, maar wordt ook gevraagd in de zorgsector en in de brede zakelijke dienstverlening. Zo vergroot jij jouw arbeidskansen. Met een Cosmo diploma op zak heb je dus baanzekerheid.

 

Lees hier het hele artikel op indebuurt.nl
Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid