Mbo Keuzegids 2021; Cosmo al tien jaar op rij verkozen tot 'Top Opleiding'

Deel dit bericht op

Sinds 2011 en dus dit jaar voor de tiende keer op rij, is Cosmo verkozen tot ‘Top Opleiding’ in de nationale Keuzegids Mbo 2021 met onze opleidingen. Dit betekent dat wij behoren tot één van de beste opleidingen van Nederland, wat natuurlijk fantastisch is. Bij deze willen wij alle studenten en medewerkers bedanken voor dit prachtige resultaat.

Onze studenten beoordelen ons:

Sfeer 8.4

Coaching 8.2

Stage 8.1

Online onderwijs 7.8

Heb je ook interesse in onze mbo-opleidingen? Bezoek dan één van de Open dagen de komende maand en laat je informeren, verrassen en overtuigen.

Wil je meer dan alleen een voorlichting, dan heeft Cosmo voor jou diverse opties om tot de juiste studiekeuze te komen.

Welke stappen kan ik nemen om te kijken of een Cosmo opleiding bij mij past?

Voordat je je aanmeldt bij Cosmo, zijn er verschillende stappen die je doorloopt om tot een goede keuze te komen.

Stap 1) Oriënteer je thuis

Vanuit je luie stoel kun je meer informatie over onze opleidingen lezen en een video van onze voorlichtingen of onze locaties bekijken.

Ben je benieuwd wat onze oud-studenten doen? Lees hier hun verhaal.

Heb je nog tips nodig voor een goede studiekeuze, dan kan het handig zijn om eens te kijken naar deze 9 studiekeuzetips.

Stap 2) Bezoek een van onze informatiemomenten

Door corona is er veel onduidelijk over open dagen en informatieavonden. Elke locatie organiseert aparte online voorlichtingsmomenten. Tijdens deze informatiemomenten krijg je inzicht in de school en de opleiding. Je kunt er vragen stellen en ontdekken of een opleiding bij Cosmo bij je past.

Check hier de data per locatie.

Stap 3) Proef de sfeer op onze Cosmo X-perience Day

Unieke kans nu bij ons om een speciaal online event mee te maken!! Jij gaat ervaren waar Cosmo voor staat! Tijdens deze X-perience Day nemen we je mee in de wereld van Cosmo. In een interactieve setting ervaar jij wat je gaat meemaken tijdens je opleiding.

Meld je nu aan voor de coronaproof Cosmo X-perience Day!

Stap 4) Kom eens langs

Op pagina Open dagen zie je up-to-date, per locatie wat de mogelijkheden zijn. Als het door coronamaatregelen niet mogelijk is om fysiek langs te komen, zorgen we voor een online vervanging.

Stap 5) Stel je vragen

Stuur ons een berichtje en dan nemen we snel contact met je op. Kijk ook gerust in onze lijst met veelgestelde vragen: misschien staat daar het antwoord op je vraag tussen.

Stap 6) Meld je aan <klik hier>

Klik hier voor de mogelijkheden die Cosmo jou biedt in je studiekeuze traject

Bij Cosmo staat de student centraal

Met een opleiding van Cosmo ligt de wereld voor je open. Letterlijk en figuurlijk. Studenten van Cosmo kunnen aan het werk bij allerlei bedrijven waar de gast centraal staat of stromen door naar het hbo. Dat komt door de brede basis die we met onze opleiding leggen. Na een opleiding bij Cosmo ben jij de professional op het gebied van toerisme, recreatie, entertainment en evenementen.

Jij leert nauwkeurig te werken, wordt expert in klantcontact en leert om goed te presteren onder druk. Dit zijn eigenschappen waar je je hele leven profijt van hebt. En niet alleen jij, ook toekomstige werkgevers staan te springen om mensen die deze
vaardigheden beheersen.

Onze intensieve samenwerking met het bedrijfsleven en oog voor jou maakt dat ons praktijkgerichte onderwijs onderscheidend is en jij opvalt in het bedrijfsleven. Dit is ook wat wij terugkrijgen van bedrijven die Cosmo stagiairs / studenten in dienst hebben.

De speerpunten van onze opleidingen zijn:

Door gebruik te maken van het podium leren wij onze studenten organiseren, presenteren, spreken voor grote groepen en onder druk te presteren. Allemaal eigenschappen waar zij in de toekomst profijt van hebben. Bij ons krijg je les van docenten met de nodige praktijkervaring en iedere student wordt tijdens de opleiding begeleid door een persoonlijke coach. Dit zorgt naast de theorie- en praktijkkennis voor een enorme persoonlijke groei van onze studenten in een veilige kleinschalige mbo-omgeving. Vakken die veel aandacht krijgen zijn:

➡️ Front office

➡️ Entertainment

➡️ Events

➡️ Leidinggeven / samenwerken

➡️ Servicegericht werken; Hospitality starts with us!

Kortom, het bedrijfsleven en het onderwijs samenbrengen. Dát is het speerpunt waar alle opleidingen van Cosmo op floreren, met als dankbaar resultaat een top-opleiding vermelding door de Nederlandse Keuzegids voor onze opleidingen.

Bij Cosmo leiden wij jou op voor de banen van de toekomst. Banen waar jij het verschil als Cosmo student maakt in de beleving en ervaring van een gast.

Waarom jij voor Cosmo moet kiezen

  • Je krijgt les van vakmensen uit de praktijk.
  • Elke student krijgt een persoonlijke coach met oprechte aandacht voor jou en je ontwikkeling.
  • Er is sprake van een kleinschalige leeromgeving.
  • We bieden je twee uitdagende stages in binnen- of buitenland met goede begeleiding.
  • We hebben een afwisselend praktijkprogramma in samenwerking met het bedrijfsleven.
  • Je beleeft heel veel plezier met je medestudenten en docenten.
  • Je ontwikkelt je tot een sterke gastvriendelijke persoonlijkheid met een glimlach die klaar is voor de toekomst.

Onze intensieve samenwerking in ons onderwijs en praktijkprogramma met het bedrijfsleven en oog voor het individu maakt dat ons praktijkgerichte onderwijs onderscheidend is en onze studenten opvallen. Dit is ook wat wij terugkrijgen van bedrijven die Cosmo stagiairs / studenten in dienst hebben.

Onze Academies

Onze academies vind je verspreid over heel Nederland. Op de locaties in Den Bosch (waar je twee van onze academies vindt. Zowel de Cosmo Academy als de TUI Hospitality Academy), HaarlemHeerenveenRotterdam en Weert word je vanaf de eerste tot aan de laatste dag opgeleid tot de beste professional in jouw vakgebied.

Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid