Cosmo start samen met Zadkine Travel & Leisure College de opleiding Show & Entertainment

Deel dit bericht op

De unieke samenwerking met Zadkine, opleider Cosmo en Van Hoorne Entertainment is vanaf vandaag officieel! 

Vanaf 1 september 2020 kun je bij Zadkine in Rotterdam opgeleid worden tot leidinggevende show & entertainment. Deze nieuwe opleiding is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen Van Hoorne Entertainment en Cosmo en combineert creativiteit met managementskills. 

Opleidingspartner Van Hoorne Entertainment

Directeur Jeroen Hopmans van het Travel & Leisure College van Zadkine kijkt uit naar de start: “Van Hoorne Entertainment heeft een belangrijke rol bij de invulling van de lessen. Door deze samenwerking maken onze studenten vanaf dag één kennis met de praktijk. Stageplaatsen in de professionele entertainment branche zijn gegarandeerd. Kortom de perfecte springplank naar een kansrijke carrière in de vrijetijdsbranche of een passende vervolgstudie.”

Het podium als decor

Directeur en oprichter van Cosmo, Yvonne Verhoeven vertelt over de visie op de opleiding. “Het idee is om studenten meer zang, dans en theater skills te laten ontwikkelen in deze opleiding zodat zij binnen de vrijetijdsbranche (nog) professioneler aan de slag kunnen. Daarnaast creëren wij een omgeving waarin iedere student zichzelf kan zijn en zijn of haar kwaliteiten optimaal kan ontwikkelen. Elke student heeft een persoonlijke coach, er ligt nadruk op persoonlijke ontwikkeling en er is uiteraard voldoende theoretisch fundament aanwezig dat bij een dergelijke mbo-opleiding hoort.

Door in onze lessen het podium als decor te gebruiken leren ze naast het ontwikkelen van hun creativiteit, performance, dans en zang ook skills op te bouwen die in hun verder carrière van pas komen. Zo leren ze onder andere om te presenteren voor grote groepen, gastvriendelijk te communiceren, samen te werken en het zelfstandig organiseren, coördineren en plannen van diverse activiteiten. Onze studenten maken veel praktijkuren door 2 keer op stage te gaan maar ook in het Stay or Go programma. Wekelijks krijgen onze studenten een unieke ervaring bij branchegerelateerde bedrijven. Dit in de vorm van een bezoek aan het bedrijf, rondleiding, workshop of een gastspreker op de Academy.”

Ik wil meer weten over deze opleiding
Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid