Waarom het volgen van een mbo opleiding in de richting van hospitality en toerisme een goede keuze is voor jou

Deel dit bericht op

Bedrijven zijn op zoek naar communicatief vaardige medewerkers die hun gasten en bezoekers een unieke en onvergetelijke ervaring kunnen bieden en dat is precies waarvoor onze studenten worden opgeleid. In een wereld waar steeds meer is geautomatiseerd en online gebeurt, maakt contact met een mens juist het verschil.

Cosmo deed een succesvolle pilot met Triple X in De Johan Cruijf Arena en zijn nu als businesspartners voor stage en korte termijn banen aan de opleiding Entertainment & Events van de Cosmo Academy in Haarlem verbonden. Andere partners voor de opleidingen in Haarlem zijn:

Wij geloven oprecht dat de vriendelijke glimlach van onze medewerkers in ieder dienstverlenend bedrijf echt het verschil maakt. In onze sterk individualistische wereld zijn mensen in hun vrije tijd aangenaam verrast met die persoonlijke aandacht. Door in ons onderwijs hospitality als rode draad te kiezen leiden wij jou breed op en ben je, in ieder bedrijf waar contact met mensen of gasten belangrijk is, meer dan welkom als vaste kracht.

 

Lees hier het volledige artikel op AD.nl
Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid