Save the date!

Deel dit bericht op

Ja je leest het goed, als full service entertainment bedrijf mag Cosmo Entertainment niet ontbreken op de Recreatievakbeurs! Op 15, 16 & 17 november 2022 vind je de Cosmo stand in Hardenberg in hal 5 op nummer 588. Wie toekomstbestendig wil zijn in de recreatiebranche brengt zeker een bezoek!

Lees meer over ons aanbod voor bedrijven

Cosmo ontzorgt!

In het afgelopen vakantieseizoen heeft Cosmo Entertainment zich verder geprofessionaliseerd als full service entertainment bedrijf. Met hele positieve ervaringen van zowel medewerkers als parkmanagers werden de Cosmo ‘Specials’ toegevoegd aan ons aanbod. En met succes werden de Fun Battles en Squidgames uitgevoerd.

”Afgelopen zomerseizoen de eerste samenwerking mogen ervaren met Cosmo, perfect! Goed opgeleide stagiaires en een goede service vanuit de stagebegeleiders. Een samenwerking met Cosmo is zeker aan te raden”!  

Renske Visser – HU Birkelt Village Luxemburg 

Maar Cosmo kan meer! Wij ontzorgen parken volledig in het entertainment-programma; van concept tot personeel en de bijbehorende administratie. Wij denken graag met je mee voor volgend jaar. Bekijk nu ons aanbod, want samenwerken met Cosmo staat garant voor een spectaculair entertainment seizoen! Voor meer  informatie neem contact op met Jelle via jelle@wearecosmo.nl.

Shows

Cosmo onderscheidt zich al jaren binnen de branche op het gebied van showproducties. Deze showproducties zijn vanaf dit jaar ook los, en zonder Cosmo entertainmentteam af te nemen. De aanschaf van deze showproducties is eenmalig per seizoen. Hoe vaak de show wordt uitgevoerd is geheel aan jullie team.

We bieden diverse thema’s aan, voor jong en oud van Sister act tot Love me tender en nieuw is de Musical Sing a-long.

Bekijk hier het volledige aanbod

Specials

Om alle gasten net dat beetje extra te kunnen bieden, zijn daar de “Specials” van Cosmo. Elke special wordt begeleid door minimaal 1 Cosmo Crewmember die met of zonder het aanwezige entertainmentteam de activiteit zal opbouwen, begeleiden en afbreken.

Van Squidgame tot Fitkids, workshops in diverse thema’s of een zelf op te voeren kindermusical over het verhaal van Tarzan, wij staan garant voor een ontzorgde en spectaculaire activiteit.

 

Professionals with a smile!

Waar het voor de medewerkers en stagiaires niet altijd even makkelijk was om na 2 jaar Corona de draad van werk en sociale contacten weer op te pakken, hebben de teams wel echt weer genoten van alle gasten. Vanuit de branche horen wij dan ook zeker terug dat onze medewerkers zich onderscheiden zich door de ultieme gastbeleving te creëren. Dit door hun enthousiasme, de juiste sfeer in het team en mate van professionaliteit.

“Wij zijn als Ardoer De Heldense Bossen altijd weer blij als de entertainers van Cosmo op ons park aanwezig zijn. De kinderen staan te springen om mee te mogen doen met de activiteiten. Maar ook de ouders staan vol verbazing te kijken naar de spectaculaire shows die ze opvoeren. Wij zijn blij om Cosmo als partner te hebben en dankzij hun inzet kunnen wij een totaal pakket aan al onze gasten aanbieden”.

Marcel Timmermans directeur – Camping De Heldense Bossen

Benieuwd? Cosmo plaatst getrainde entertainershospitality professionals en stagiairs op vakantieparken en hotels in zowel binnen- als buitenland.

Ik zoek personeel
Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid