Recreatie terug op de kaart!

Deel dit bericht op

Op 6 december 2022 werd Vakantiepark Molenwaard tijdens de uitreiking van de FNV Recreatie verkiezingen in Burgers’ Zoo, uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf 2022/2023. Deze titel laat zien dat Vakantiepark Molenwaard goud waard is als praktijkopleider in het recreatievakgebied. Deze titel past bij het streven om altijd een 9+ organisatie te willen zijn, aldus Michael van Hoorne.

De FNV Recreatie verkiezingen worden jaarlijks gehouden. Met de verkiezingen worden ambitieuze praktijkbegeleiders in de spotlights gezet. Zo kunnen zij hun talent tonen aan (toekomstige) medewerkers.

De genomineerden voor de verkiezing ‘Beste Leerbedrijf Recreatie 2022/2023′ waren: Vakantiepark Landal Sluftervallei, Camping Geversduin en Vakantiepark Molenwaard.

Tijdens de uitreiking noemde jurylid Herbert van Oord dat de jury gekozen heeft ‘voor het allerallerbeste bedrijf, wat er volgens hen maar één was!’ Ook werd genoemd dat bij Vakantiepark Molenwaard ‘leren’ tot in de puntjes van de organisatie is ingebracht en dat mensen zich erg thuis voelen in het bedrijf. Lovende woorden, waar alle medewerkers van het vakantiepark erg trots op zijn.

 

Cosmo Academy Entertainment en Performance

Cosmo biedt in samenwerking met Van Hoorne Entertainment een unieke mbo-opleiding Entertainment en Performance aan in Den Bosch. Tijdens deze opleiding leer jij hoe je een professional wordt die, samen met een team, het verschil maakt in de ervaring van de gasten die bijvoorbeeld een voorstelling, evenement, musical, theater, festival, vakantie- of attractiepark bezoeken. Jij werkt dáár waar het gebeurt en altijd in contact met de gast!

Werken in dit vakgebied voelt meestal niet eens als werk. Dagelijks speelt de combinatie van dansen, zingen, acteren, presenteren én gastvrijheid voor jou de hoofdrol.

Klik voor meer informatie over deze mbo-opleiding: zelfstandig medewerker leisure & hospitality (niveau 3) of leidinggevende leisure & hospitality (niveau 4) aan het Koning Willem 1 College.

Hieperdepiep!

Wij feliciteren het gehele team van Van Hoorne Entertainment met het behalen van deze mooie titel. Samen ontwikkelen we jonge talenten tot ware professionals!

Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid